Tagrenovering hjælper vi også gerne med

​Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så står vi altid klar til at hjælpe med en tagrenovering. Vi er et professionelt tømrerfirma med stor erfaring i branchen. Selvom vi er et pligtopfyldende jysk firma, så står vi til rådighed hos kunder i hele landet.

For det første pynter det ikke ligefrem på taget, hvis det er ujævnt, slidt eller grimt. For det andet kan det resultere i alvorlige konsekvenser, hvis ikke du får gjort noget ved skaderne på dit tag i tide. 

Heldigvis er der hjælp at hente lige her hos os.

Vi hjælper nemlig med alt inden for tagrenovering, hvor vi både kan løse store og små opgaver.

Hvad koster en tagrenovering?

Om du ønsker et helt nyt tag eller blot en mindre renovering af tag, gør ingen forskel for os. Vi kan nemlig klare det, og vi garanterer attraktive priser og holdbare løsninger hver gang. Du kan altså trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Den nøjagtige pris afhænger af opgavens omfang, hvor arealet på taget samt materialevalg spiller en afgørende rolle. 

Dog giver vi altid et godt tilbud til vores kunder, selvom vi ikke går på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde.

Ring for at høre nærmere

Vi tilbyder altså hjælp til alle former for tagrenovering hos både private og erhvervskunder. Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre nærmere.

Vi kan kontaktes på telefon 25 34 33 96 eller på mail kl@tmklund.dk, så vender vi tilbage med flere informationer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Tagprojekt i hedehusene. Bygningen er fra hummeltoftskolelen i Virum og er deres nye musikbygning.​

Kontakt os

Tømrermester Kresten Lund ApS er et tømrerfirma bosat i Jylland, men vi udfører opgaver i hele landet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt, er du velkommen til at sende os en besked via denne formular eller ringe.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt